ADIYAMAN / MERKEZ - Doyran Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Şan, Şeref, Tarih “Bizim Çanakkale” diyoruz ve Çanakkale Muharebeleri’nin 109. yılında aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü nedeniyle okulumuzda program düzenlendi.

Mrt

Okulumuz personel ve öğrencileri ile can mal kaybının en aza indirilmesi için alınacak tedbirler ile deprem ve yangın konularında eğitim verilerek okul ve kurumların planlı bir şekilde tahliyesi, acil toplanma bölgelerinde toplanılması tatbikatı gerçekleştirildi.

Ock

Adıyaman Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR Okulumuzu Ziyaret etti. Okulumuzun bölümlerini tek tek dolaştıktan sonra okulumuzu beğendiklerini belirttiler.

May

İlk defa 1926 yılında Gazi Günü adı altında Samsun'da kutlanan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her sene çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

May

Meslek Liseleri Tanıtım günleri kapsamında 8.Sınıf öğrencilerimize liseleri tanıma gezisi düzenlendi.